2015. sze 27.

Kapros patisszonpörkölt

írta: Vegán és Gourmand
Kapros patisszonpörkölt

Aki a magyaros ízeket kedveli, annak nem fog csalódást okozni ez a recept, mert kedvenc kalocsai paprikáját és csemege vagy csípős piros aranyát is fel tudja használni ehhez az ételhez.

Hozzávalók:

- 1 nagy patisszon
- 2 paradicsom
- 1 paprika
- 1 vöröshagyma
- fél csokor kapor
- só, bors, pirospaprika, piros arany, kömény

Kockázd fel a hagymát és kezd el dinsztelni egy kis sóval. Vágd fel a paprikát és a paradicsomokat kis darabokra, majd főzd össze őket a hagymával. Amikor már puha a paprika, akkor vedd le a tűzről az edényt, és fűszerezd ezt a pörkölt alapot borssal, pirospaprikával és piros arannyal ízlés szerint, valamint egy késhegynyi köménnyel. Főzd ezt a keveréket 1 dl vízzel, hogy egy jó kis szaftban készíthesd majd el a ...

Tovább Szólj hozzá

Főétel