2016. okt 12.

Vegán répás-céklás morzsasüti

írta: Vegán és Gourmand
Vegán répás-céklás morzsasüti

A szemjógáról szóló könyvem is megmondta, hogy több sárgarépát kell enni, mert az A-vitamin jót tesz a látásnak. Így azon tűnődtem, milyen formában kellene elkészíteni ezt a zöldséget (vagy inkább narancsságot), hogy több fogyjon belőle. A törpenyuszim szerint csak vessem rá magam, ha meglátom valahol. Nem rossz ötlet, viszont mégsem tölthetek fel egy képet neked a blogomra, amin éppen ráugrok egy karika friss sárgarépára, ami főzés közben leesett a padlóra. :) Jobbnak láttam megosztani egy répás-céklás süti receptjét. A másik összetevő, a cékla, rengeteg antioxidánst tartalmaz, ami csökkenti a vérnyomást és a szívroham kockázatát. Ezenkívül, segít megelőzni a csontritkulást.

Hozzávalók két személyre:

- 65 g zabliszt
...

Tovább Szólj hozzá

Desszert