Reggeli hajdinás zabpalacsinta
Jó ideje hajdinapalacsintát eszem reggelire és ezt a szokásomat továbbra is folytatni szeretném. Annyi csak a bökkenő, hogy jelenlegi költözködős élethelyzetemben nem a saját palacsintasütőmet tudom használni, hanem egy kevésbé hatékonyat, amiben a sima hajdina-víz kombináció nem áll össze rendes tésztává. A probléma megoldásából pedig született egy zabbal és banánnal dúsított palacsinta recept.
Hozzávalók 2 palacsintához:
- 1 db érett banán
- 4-5 ek. hajdinaliszt
- 4-5 ek. gluténmentes zabpehely
- cukormentes rizstej/mandulatej/szójatej
Tedd fel a tűzhelyen a palacsintasütődet melegedni. Egy keverő tálban törd össze villával a banánt, keverd hozzá a hajdinalisztet és a zabpelyhet. Adj hozzá annyi növényi ...